Ваші рідні не повірять,що ви приготували його самі!Правильний рецепт вівсяного печива (виглядає як з магазину, але смачніше)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного домашнього вівсяного печива, яке готується просто і швидко.
Мені дуже сподобався цей рецепт, хочу поділитися з вами, може хтось, як і я, любить вівсяне печиво, спробуйте приготувати його будинку, вам сподобається.
Рада вітати усіх, хто заглянув до мене на канал, залишайтеся зі мною, будемо готувати разом. Якщо ви не підписані, приєднуйтесь.
Ну а тепер приступимо до приготування домашнього вівсяного печива.
Список інгредієнтів і їх кількість буде в кінці рецепта.
У чашку перекладаємо вершкове масло, порізане кубиками. Масло має бути кімнатної температури.
Далі до маслу всипаємо необхідно кількість цукру.
Масло з цукром перетираємо ложкою до однорідної маси.
Далі додаємо подрібнені горіхи. Я просто порубила дрібно ножем. Можна також додати подрібнений в м’ясорубці або дрібно нарізаний родзинки, теж буде дуже смачно.
Все добре перемішуємо, додаємо яйця і щіпку солі.
Знову все перемішуємо і додаємо вівсяні пластівці і вівсянку, перемелені в муку (зробити це можна в кавомолці або за допомогою блендера)
Знову все перемішуємо і далі будемо додавати борошно. Також я додаю корицю, але це не обов’язково. Разом з борошном, додаємо розпушувач і ванілін.
Кількість борошна я вказую приблизно, ви орієнтуйтеся по консистенції тісто. Воно не повинно бути надто щільним, але і не липнушее до рук.
Скачуємо тісто в ковбаску, ділимо на рівні шматочки, скачуємо кульки і викладаємо на деко. Зверху можна трохи придавити кожен кружечок.
Відправляємо наші заготовки в розігріту до 180° духовку і випікаємо печиво 15-20 хвилин, все залежить від розміру печива і можливостей вашої духовки. Також можна зробити печиво поменше розміром, або більше, від цього теж залежатиме час випічки.
Готове печиво виймаємо з духовки і даємо трохи охолонути.
Далі перекладаємо печиво на тарілку і можна подавати до столу.
Печиво виходить дуже смачне, обов’язково приготуйте.
Інгредієнти:
Вершкове масло – 200 г
Цукор – 1 ст.
Яйця – 2 шт.
Сіль – щіпка
Вівсяні пластівці цілі – 70 г
Подрібнена вівсянка – 70 г
Розпушувач – 10 г
Борошно – 2,5 склянки (приблизно)
Горіхи або родзинки за смаком